Obavještavamo vas o mogućnosti sudjelovanja na dva kratka intenzivna programa (BIP, u sklopu programa Erasmus+) koje organizira University of Almeria, Španjolska.

Prva prijava ide direktno Erasmus koordinatorici na FMTU, a ukoliko Vas prime na University of Almeria, i putem UNIRI natječaja.

Po sudjelovanju na programu, dobivate 3 ECTS-a, za koje postoji mogućnost zamjene za izborni kolegij na FMTU u sljedećem semestru (ukoliko ih imate).

Obavještavamo vas o mogućnosti obavljanja stručne prakse u sklopu Erasmus programa na International Relations Department, Klaipedos valstybine kolegija u Litvi.

U nastavku vam šaljemo više informacija.

Sveučilište u Rijeci 1. veljače 2023. raspisuje NATJEČAJ za mobilnost studenata radi obavljanja stručne prakse u 2022./2024. u okviru programa Erasmus u SVIM TREĆIM ZEMLJAMA koje nisu pridružene programu (projekt 2022-1-HR01-KA131-HED-000051706, INTERNATIONAL OPENING).

Detaljne informacije o Erasmus programu, tekstovi natječaja i prijavni obrasci objavljeni su na mrežnim stranicama Sveučilišta:

https://uniri.hr/o-sveucilistu/medunarodna-suradnja-i-erasmus/natjecaji-za-studente/

Obavještavamo vas o mogućnosti obavljanja stručne prakse u sklopu Erasmus programa na InterNapa College na Cipru. Institucija nudi plaćenu praksu tijekom ljeta u hotelima u Ayia Napi i Protarasu (4* i 5*). Osiguran je smještaj u hotelima i 3 besplatna obroka.

Zainteresirani studenti mogu se javiti mailom gđi. Zafeiro Anastasiou na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Uz prijavu je obavezno poslati i CV. Prijave se zaprimaju do početka ožujka 2023.

Odjel za obrazovanje Ureda za gospodarstvo i kulturu Taipeija svake godine dodjeljuje dvije stipendije za studijske programe (Bachelor, Master, PhD) u Tajvanu za slovenske, hrvatske i austrijske studente.

Na sljedećoj poveznici možete pronaći više informacija i najavu za Tajvansku stipendiju 2023.: Taiwan Scholarship 2023 - Taipei Economic and Cultural Office in Austria 駐奧地利台北經濟文化代表處 (roc-taiwan.org)

Taiwan_Scholarship