DigitalHub logo 02

DigitalHub@FMTU nova je online platforma Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu usmjerena unapređenju digitalnih vještina, a razvijena u suradnji s Microsoftom. Ova platforma omogućuje studentima i djelatnicima stjecanje dodatnih znanja i kompetencija u području primjene digitalnih tehnologija u poslovanju s ciljem podizanja osobne konkurentnosti na tržištu rada.

Ponuđeni sadržaji su besplatni za sve korisnike, a po završetku Microsoft izdaje potvrde o uspješnom završetku programa. Sadržaji mogu biti dio nastavnoga procesa (za više informacija obratite se nositelju pojedinoga kolegija). Svim studentima koji uspješno završe tečajeve Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu izdati će potvrde.

Edukacijski sadržaji raspoređeni su kroz četiri platforme: Microsoft LEARN, LinkedIn LEARN (odabrani besplatni sadržaji do 30.06.2022.), GitHub i ARTIFICIAL INTELLIGENCE BUSINESS SCHOOL.

Detaljne informacije o načinu pristupa edukacijama, njihovoj registraciji i procesu dobivanja potvrda doznajte ovdje.

Letak

Kontakti:

izv. prof. dr. sc. Daniel Dragičević, voditelj inicijative (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

prof. dr. sc. Marinela Krstinić Nižić, prodekanica za razvoj (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)