Cjeloživotno obrazovanje postalo je neizostavno u svakoj profesiji, pa tako i u turizmu i ugostiteljstvu. Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci jedina je institucija u Republici Hrvatskoj specijalizirana za obrazovanje kadrova na svim razinama studija u području turizma, ugostiteljstva i održivoga razvoja.

Osim akreditiranih preddiplomskih, diplomskih, te poslijediplomskih specijalističkih i doktorskih studija, Fakultet prepoznaje potrebe tržišta rada te kontinuirano razvija programe cjeloživotnoga obrazovanja sa i bez ECTS bodova, koji se izvode prema programima verificiranim od strane Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO) i Ministarstva znanosti i obrazovanja RH (MZO) s ciljem stjecanja i unapređenja znanja, vještina i kompetencija u užem smislu (pripadajuće samostalnosti i odgovornosti) za osobne, društvene i profesionalne potrebe, a o čemu Fakultet po završetku programa izdaje javnu ispravu.

Uvjereni smo da je ulaganje u vlastito obrazovanje najbolja investicija svakog pojedinca te da otvara mnoga vrata rasta i razvoja na osobnoj, razini poduzeća, ali i šire.

Upišite program cjeloživotnog obrazovanja na FMTU  i zakoračite prema novim izazovima!

 Cjeloživotno obrazovanje

SPECIJALIST ODJELA HRANE I PIĆA
 
SOMMELIER U ENOGASTRONOMIJI
 
PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE BARISTE
 
PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE BARMENA 
 
MENADŽMENT KAMPING RESORTA 
 
MENADŽMENT HOTELSKE PRODAJE
 
MENADŽMENT HOTELSKOG DOMAĆINSTVA 
 
SEMINAR ZA TURISTIČKE VODIČE
 

ONLINE EDUKACIJE ZA IZNAJMLJIVAČE OBITELJSKOG SMJEŠTAJA U PRIMORSKO-GORANSKOJ ŽUPANIJI

 
STRANI JEZICI