Sveučilište u Rijeci je s današnjim danom, 1. veljače 2022. raspisalo Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u zimskom semestru / cijeloj akademskoj godini 2022./2023. u okviru programa Erasmus.

Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse i Natječaj za mobilnost studenata u svrhu pohađanja Kombiniranih intenzivnih programa (Blended Intensive Programs – BIP) trenutno su trajno otvoreni, još uvijek iz budžeta Erasmus proračunske godine 2021./22.

Detaljne informacije o Erasmus programu, tekstovi natječaja i prijavni obrasci objavljeni su na mrežnim stranicama Sveučilišta:

https://uniri.hr/o-sveucilistu/medunarodna-suradnja-i-erasmus/natjecaji-za-studente/

VAŽNO: Ured za međunarodnu mobilnost UNIRI i Centar za međunarodnu suradnju FMTU održat će 22.2. u 13 sati informativni dan za studente o Erasmus+ otvorenom natječaju, online, putem MS Teamsa. Sastanku možete pristupiti ovdje.

 

Za sva pitanja, slobodno se obratite na mail ERASMUS i ECTS koordinatorice na FMTU, asistentice Vedrane Čikeš: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želimo Vam uspješne prijave i ugodan boravak na inozemnim institucijama!

Centar za međunarodnu suradnju FMTU

Obavijest o Erasmus natjecajima 2022 2023

Natječaj ERASMUS studij 2022 2023