FMTU STUDY TOGETHER BLACK

 

DEFINIRAN POČETAK I ZAVRŠETAK IZVEDBE PROGRAMA

  • 10. mj. 2022. – 06. mj. 2023.

 

DEFINIRANI TERMINI IZVEDBE PROGRAMA S OKVIRNIM TEMAMA I PREDAVAČIMA TE DEFINIRANIM MJESTOM I VREMENOM IZVOĐENJA PROGRAMA ILI NJEGOVIH DIJELOVA (UKLJUČUJUĆI TERMINE PROVJERE ZNANJA AKO SU PREDVIĐENE)

 

MODULI PO SEMESTRIMA

 

MODUL - GASTRONOMIJA - održava se u zimskom semestru

 PREDMET  NOSITELJ P S V  ECTS
Suvremeni gastronomski trendovi prof. dr. sc. Slobodan Ivanović  10   60   0 
Umijeće slastičarstva i pekarstva prof. dr. sc. Slobodan Ivanović  10  60  0 
Pravilna prehrana prof. dr. sc. Greta Krešić  10   0   10   2,5 
Marketing u odjelu hrane i pića izv. prof. dr. sc. Lorena Bašan  10  0 20 2,5

 

MODUL - RESTORATESRVO - održava se u ljetnom semestru

 PREDMET  NOSITELJ P S V  ECTS
Uslužni procesi u restoraterstvu prof. dr. sc. Slobodan Ivanović  10   60   0 
Somelijerstvo prof. dr. sc. Slobodan Ivanović  10  50  0  3,5 
Sigurnost hrane prof. dr. sc. Greta Krešić  10   0   10   2,5 
Bar i barsko poslovanje prof. dr. sc. Slobodan Ivanović  10  0 40 4

 

82513778 2675995619163183 4569488175197585408 n 23213449 1485611264868297 8084156955271670367 o 46443312 1931805486915537 7968862280680996864 n 48355786 1969792713116814 8599530644155924480 n 48406239 1969677809794971 3251246387160940544 n