DEFINIRAN POČETAK I ZAVRŠETAK IZVEDBE PROGRAMA
-
10. mj. 2022. – 06. mj. 2023.
DEFINIRANI TERMINI IZVEDBE PROGRAMA S OKVIRNIM TEMAMA I PREDAVAČIMA TE DEFINIRANIM MJESTOM I VREMENOM IZVOĐENJA PROGRAMA ILI NJEGOVIH DIJELOVA (UKLJUČUJUĆI TERMINE PROVJERE ZNANJA AKO SU PREDVIĐENE)
- Termini izvedbe programa:
- Termini provjere znanja: bit će pravovremeno objavljeni
MODULI PO SEMESTRIMA
MODUL - GASTRONOMIJA - održava se u zimskom semestru
PREDMET | NOSITELJ | P | S | V | ECTS |
Suvremeni gastronomski trendovi | prof. dr. sc. Slobodan Ivanović | 10 | 60 | 0 | 5 |
Umijeće slastičarstva i pekarstva | prof. dr. sc. Slobodan Ivanović | 10 | 60 | 0 | 5 |
Pravilna prehrana | prof. dr. sc. Greta Krešić | 10 | 0 | 10 | 2,5 |
Marketing u odjelu hrane i pića | izv. prof. dr. sc. Lorena Bašan | 10 | 0 | 20 | 2,5 |
MODUL - RESTORATESRVO - održava se u ljetnom semestru
PREDMET | NOSITELJ | P | S | V | ECTS |
Uslužni procesi u restoraterstvu | prof. dr. sc. Slobodan Ivanović | 10 | 60 | 0 | 5 |
Somelijerstvo | prof. dr. sc. Slobodan Ivanović | 10 | 50 | 0 | 3,5 |
Sigurnost hrane | prof. dr. sc. Greta Krešić | 10 | 0 | 10 | 2,5 |
Bar i barsko poslovanje | prof. dr. sc. Slobodan Ivanović | 10 | 0 | 40 | 4 |